dimarts, 21 d’octubre del 2008

Deixeu aquí els vostres comentaris

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, d'entrada donar les gràcies al Albert per la resposta rapida a la petició de posar aquesta foto a la secció del ALEVI "B", i d'aquí aprofitar per demanar a la resta de pares la seva aportació sigui en comentaris, fotos, o qualsevol altre opinió , per finalitzar, voldria FELICITAR al equip per la seva grandíssima primera volta i demanar que la segona sigui una mica millor...jeje!!

No voldria tancar sense abans Felicitar Sr. Dani Delgado "Salgado", per la seva gran tasca com a delegat i per la seva entrega amb els nens...res més a dir, ja seguirem....ah!! Nens!!! canya al Cornella i sense por.

16.

16 ha dit...

Pregunta a la junta, per quan les pilotes de futbol noves??...ja sap la junta o el coordinador que s’estan desfila’n totes!!...si no las volen o poden comprar, m’agradaria saber-ho ja que alguns pares estem disposats a comprar-les.
Gracies.

16.

Santfeliuenc, FC ha dit...

Hola 16,
No hi ha de qué. La veritat es que col.laboro amb el Club amb molta il.lusió i encara més quan hi ha més gent que comença a involucrar-s´hi. Quants més hi siguem millor!!!
Pel que fa a les pilotes ja estan demanades (ja fa dies)però,.... Avui trucaré , a veure quan les tindren.
No dubtis que desde el Club ens agraderia poder fer moltes més coses i fer-les millor, però, entre els pocs que som i que "..es poderoso caballero Don Dinero."estem com estem.

Ens veiem
Albert

Anònim ha dit...

Una primera volta espectacular , a segui axi

16 ha dit...

Donar les gràcies a la junta per la seva ràpida resposta en la petició de pilotes noves….quina junta més eficient!!!..gràcies.

En quan a l’equip, enhorabona per la gran victòria contra el Cornella, un rival de molta altura i amb un bon joc de pilota, cert que m’he sorprès a mi mateix per al resultat i per alguns canvis....
Felicitar als nens per la seva entrega, ganes i il•lusió, ja que el partit a part de complicat era molt..molt…fred

Fins la propera

PD: no escriviu tots a l’hora que no dono a llegir tant……jeje

16.

16 ha dit...

ehhhhh!!! banda, que passa, no sabem escriure?...ens fa por?...que no veieu que no vaig anar al partit del dissabte i per això no puc donar la meva opinió..., algú que s'animi....si es un problema de entendimiento...lo puedo pedir en castellano cervantino.....venga animaros a escribir, se puede escribir en Catalán, Castellano, Ingles, Italiano, Alemán, etc.....

Anònim ha dit...

VISCA EL SANTFELIUENC I VISCA EL ESPANYOL!!!

Anònim ha dit...

que paso ayer contra el castelldefels?alguien puede hacer la cronica?fue justo el resultado?que paso para que se suspendiese el partido?

16 ha dit...

pues eso....que la primavera es muy bonita..